Direktlänk till inlägg 10 maj 2014

Världens 10 farligaste hundraser!

Av fearanddream - 10 maj 2014 16:01

1. Dalmatin

 

Dalmatiner är väldigt vänliga och beskyddande hundar. De är också väldigt starka och de gillar att springa. De användes som krigare, jägare och även som fårhundar innan de blev symbolen för engelska brandmän.


2. Presa Canario.

 

Denna ras tränades under 1900-talet för jakt och krig. En attack från denna hund beskrivs som hopplös för offret. De är extremt starka och orädda varelser.


3. Chow Chow.

 

En Chow Chow ser otroligt älskvärd och rar ut. Den är inte riktigt det, tyvärr. Det är bäst att inte gå nära en Chow Chows ägare utan att denne först gett sitt godkännande till det. För en Chow Chow är en av de mest aggressiva hundraserna i världen. De avlades fram för jakt och till att valla får.


4. Doberman Pinschers.

 

Denna hundras avlades främst fram för att användas som skydd och för att försvara. De är kända för sin lojalitet gentemot sina ägare.


5. Alaskan Malamutes.

 

Denna ras är mycket vänlig. Men är de uttråkade kan de bli mycket destruktiva. På grund av detta, behöver de konstant röra på sig och leka. Därför är det att rekommendera att man inte har dessa hundar inne i stan, utan på landet där de kan springa fria och lösa utomhus.


6. Huskies.

 

Huskies är en väldigt energisk och intelligent hund. Men deras träning är en komplicerad sak, och denna hund rekommenderas inte som förstahund.


7. Boxer.

 

De är starka och robusta hundar. De älskar promenader och att leka. Trots deras aggressiva utseende kan de leka väl med barn. Detta är en energisk, skärpt lekfull ras.


8. German Shepherds (chäfer).

 

Berömda K-9 hundar. De är kända för att vara orädda och självsäkra. En chäfer behöver dock konstant och hård fysiskt aktivitet, och de älskar långa promenader och aktiva lekar.


9. Rottweilers.

 

Rottweilers är en av de mest populära hundraserna i världen. De är starka hundar med kraftiga käkar, som främst har till syfte att beskydda. Generellt gillar de inte främlingar eller andra hundar, och om de tror att deras ägare är i fara, kan de vara väldigt farliga.


10. Pit Bulls.

 

Ingen kan förneka att de har aggressiva instinkter. De kan attackera och döda små djur, som exempelvis katter, på bara sekunder och ibland ger det sig även på andra Pit Bulls.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av fearanddream - 29 april 2015 21:18

  Q1: Är du en innomhus- eller utomhusperson? A: Tråkigt svar, men faktiskt både och. Lever man här i Sverige så är det nog oftast så. Det beror liksom på väder och vind. Vore det alltid vår utan regn så skulle jag troligtvis bo utomhus dock. De...

Av fearanddream - 27 mars 2015 11:18

Hur du skriver en sammanfattning av en artikel   När du skriver en sammanfattning av en text eller liknande som du läst, så är oftast syftet att du ska visa läraren att du läst och förstått.  Hur du producerar en sammanfattning:     1. L...

Av fearanddream - 25 mars 2015 20:31

1. Färger existerar inte och om ett träd faller i skogen och ingen är där, så hörs det inte Låter konstigt? Absurt? Skrattretande och rent av dumt? Sanningen är att färger existerar inte där ute, utan det är strukturer i hjärnan som tolkar olika tä...

Av fearanddream - 15 mars 2015 16:43

50 tricks för att plugga bättre, snabbare och med mindre stress   1. Visualisera Grejen här är att du vill omvandla teoretisk information till bilder. Om du kämpar med att förstå ett koncept, är visualisering en bra teknik att bärja med.   ...

Av fearanddream - 7 mars 2015 21:05

Hur kan man komma fram till vilken som är ens lärstil? I slutändan vill du kanske anlita en konsult för råd gällande lärstilar, men så länge kan du ta ett snabbtest på http://homeworktips.about.com/od/homeworkhelp/a/lstyleqz.htm Du kan också lära ...

Presentation


On board!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards