Direktlänk till inlägg 29 maj 2014

10 hobbys som höjer din status.

Av fearanddream - 29 maj 2014 11:27

1. Träslöjd.

 

Svårighetsgrad för att komma till skott: 6/10.


Träslöjd är en av historiens äldsta hobbys, och en av de mest mångsidiga - den ger dig möjligheten att tillverka allt mellan himmel och jord: ljusstakar, leksaker, brickor, möbler...

Som nybörjare blir det kostsamt med alla verktyg och diverse annat material, men i längden kan du tjäna på det här. Kom också ihåg: man kan återbruka gamla möbler!


2. Konst.

 

Svårighetsgrad för att komma till skott: 4/10


Vad är konst? Det fina är att det de facto ligger i betraktarens ögon. Med andra ord behöver det inte bli kostsamt, beroende på vad du har / vill ha tillgång till för material o.s.v En konstnärlig själv, är ofta en vacker själ och ses i mångas ögon som både djup och intellektuell.


3. Viner.

 

Svårighetsgrad för att komma till skott: 2/10.


Min far bryggde länge sitt eget vin. Inte nog med det; han hade en del av en vindruvsodling i Frankrike. HÖG status. Han sjönk i status så fort han började köpa hem fulspriten från Tyskland istället. Skämt å sido!!! Att brygga eget vin är dock något som andra som dricker vin tycker är sjukt coolt.


4. Schack.

 

Svårighetsgrad för att komma till skott: 5/10.


Det finns många fördelar med schack; du verkar jäkligt intelligent, förmodligen är du intelligent och får möjligheten att visa upp det. I dagens samhälle kan du dessutom välja om du vill spela på en fysisk plats eller ladda ner en app.


5. Äventyrssport.

 

Svårighetsgrad för att komma till skott: 8/10


Jag har alltid önskat att jag vore modig när det kommer till äventyrssport, men jag är alldeles för rädd att ramla, bryta diverse ben och bli helkroppsförlamad. Jag får istället ägna mig åt att avundsjukt studera de som är modiga nog. Precis så där kan det bli om du själv ger dig i kast med någon av dessa sporter: snowboard, störtlopp, surfning, fallskärmshoppning o.s.v Folk kommer imponeras av dig, vara avundsjuka, beundra dig.


6. Cigarrer.

 

Svårighetsgrad för att komma till skott: 3/10.


Det är något som händer när personer tillverkar saker själva. Att odla, torka och fixa sin egen tobak, som man dessutom använder när man gör sina egna cigarrer är något ytterst ovanligt, och höjer säkerligen din status. Du är kreativ, och har en tallang som ytterst få besitter.


7. Klockor.

 

Svårighetsgrad för att komma till skott: 4/10


På nolltid kan du vara värdsbäst på klockor - att veta saker om dem alltså. Du kan börja samla på äldre klockor med mera.


8. Klassiska bilar.

 

Svårighetsgrad för att komma till skott: 8/10


Att renovera en klassisk gammal bil är sannerligen ingen billig hobby. Men den ger dig möjligheten att bygga din egen statussymbol. Dock handlar det inte bara om slutresultatet, utan om vägen dit.


9. Whisky.

 

Svårighetsgrad för att komma till skott: 3/10


Denna dryck, denna hobby, är i sig en symbol för klass och respekt.


10. Golf.

 

Svårighetsgrad för att komma till skott: 5/10


Golf är den klassiska sporten bland affärsmän. Spelet tar lite tid att lära sig, men det ska tydligen vara väl värt det.







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av fearanddream - 29 april 2015 21:18

  Q1: Är du en innomhus- eller utomhusperson? A: Tråkigt svar, men faktiskt både och. Lever man här i Sverige så är det nog oftast så. Det beror liksom på väder och vind. Vore det alltid vår utan regn så skulle jag troligtvis bo utomhus dock. De...

Av fearanddream - 27 mars 2015 11:18

Hur du skriver en sammanfattning av en artikel   När du skriver en sammanfattning av en text eller liknande som du läst, så är oftast syftet att du ska visa läraren att du läst och förstått.  Hur du producerar en sammanfattning:     1. L...

Av fearanddream - 25 mars 2015 20:31

1. Färger existerar inte och om ett träd faller i skogen och ingen är där, så hörs det inte Låter konstigt? Absurt? Skrattretande och rent av dumt? Sanningen är att färger existerar inte där ute, utan det är strukturer i hjärnan som tolkar olika tä...

Av fearanddream - 15 mars 2015 16:43

50 tricks för att plugga bättre, snabbare och med mindre stress   1. Visualisera Grejen här är att du vill omvandla teoretisk information till bilder. Om du kämpar med att förstå ett koncept, är visualisering en bra teknik att bärja med.   ...

Av fearanddream - 7 mars 2015 21:05

Hur kan man komma fram till vilken som är ens lärstil? I slutändan vill du kanske anlita en konsult för råd gällande lärstilar, men så länge kan du ta ett snabbtest på http://homeworktips.about.com/od/homeworkhelp/a/lstyleqz.htm Du kan också lära ...

Presentation


On board!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards