Direktlänk till inlägg 30 maj 2014

21 tecken på att du är en crazy cat person :-D

Av fearanddream - 30 maj 2014 17:20

 

1. Din idé gällande high fasion inkluderar att bära kläder med kattema - helt utan någon som helst ironi.


2. Ditt hem är snarare ordnat och möblerat för att passa en katt, än en människa.


3. Dina "sex-sms" är fullkomligt osexiga och innehåller gulliga bilder på katter.


4. Badrumstid handlar för dig, inte om att du duschar, sminkar dig, gör dig iordning inför ett möte eller liknande. Badrumstid kretasar enbart kring dina katter och deras behov.


 

5. När du diskar beror på din katt. Det går ju inte att diska om katten bestämt sig för att befinna sig i doskhon just då.


6. Du tvingar din katt att gosa med dig vare sig den vill eller inte.


7. Du behandlar din katt som om den vore en docka, och du skäms inte det minsta för det.


8. Du skickar flertalet mejl till Huvudkontoret och undrar när de ska börja tillåta katter på kontoret, men ingen har ännu svarat på dig.


 

9. Du har dekorerat ditt kontor med diverse leksaker som skall inspirera dig att vara den bästa kattperson du någonsin kan bli.


10. Du tycker inte att det är ett dugg konstigt att hela väggarna i ditt hem är tapetserade med teckningar du målat på dina kära katter.


11. Du har lyckats med det omöjliga - att dressera din katt till att hjälpa dig med allt möjligt i vardagen. Vem har sagt att det inte går att leka apport med en katt?


12. Du ägnar all din fritid åt att sy och sticka söta tröjor till dina katter.


 

13. Du inser att det är fullkomligt omäjligt att få nånting gjort på jobbet eftersom du saknar din katt så infernaliskt mycket.


14. På julafton är det 30 % av alla klapparna under granen till din katt.


15. Ditt hjärta värker verkligen för hundmänniskor, och du hoppas innerligt att de en dag skall inse att de egentligen är kattmänniskor.


16. Du kommer knappt ihåg din egen födelsedag, men du har alltid temafester när någon av dina katter fyller år.


 

17. Varje gång du köper klädvårdsrullar, köpper du en hel bal.


18. Du har inte hjärta att slänga några kartonger eftersom din katt älskar att leka med dem.


19. Om någon ens NÄMNER att du borde klippa din katts klor så blir du så aggressivt ilsk att det är bäst för andra att hålla sig långt borta från dig.


20. För dig är "vårstädning" det samma som att radera gamla kattbilder ur mobilen, för att få plats med fler nya kattbilder.


 

21. När andra säger att du är en galen kattkvinna rycker du bara på axlarna. Vad är så farligt med att vara det?






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av fearanddream - 29 april 2015 21:18

  Q1: Är du en innomhus- eller utomhusperson? A: Tråkigt svar, men faktiskt både och. Lever man här i Sverige så är det nog oftast så. Det beror liksom på väder och vind. Vore det alltid vår utan regn så skulle jag troligtvis bo utomhus dock. De...

Av fearanddream - 27 mars 2015 11:18

Hur du skriver en sammanfattning av en artikel   När du skriver en sammanfattning av en text eller liknande som du läst, så är oftast syftet att du ska visa läraren att du läst och förstått.  Hur du producerar en sammanfattning:     1. L...

Av fearanddream - 25 mars 2015 20:31

1. Färger existerar inte och om ett träd faller i skogen och ingen är där, så hörs det inte Låter konstigt? Absurt? Skrattretande och rent av dumt? Sanningen är att färger existerar inte där ute, utan det är strukturer i hjärnan som tolkar olika tä...

Av fearanddream - 15 mars 2015 16:43

50 tricks för att plugga bättre, snabbare och med mindre stress   1. Visualisera Grejen här är att du vill omvandla teoretisk information till bilder. Om du kämpar med att förstå ett koncept, är visualisering en bra teknik att bärja med.   ...

Av fearanddream - 7 mars 2015 21:05

Hur kan man komma fram till vilken som är ens lärstil? I slutändan vill du kanske anlita en konsult för råd gällande lärstilar, men så länge kan du ta ett snabbtest på http://homeworktips.about.com/od/homeworkhelp/a/lstyleqz.htm Du kan också lära ...

Presentation


On board!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards