Alla inlägg under maj 2014

Av fearanddream - 19 maj 2014 08:04

1. Katherine Mary Knight

 

Knight är känd för att ha älskat att "skära och tärna" män. Hon närapå mördade sin förste make genom att krossa hans käke och nästan strypa honom den första natten efter att de gifte sig. Hon kastade runt sin nyfödda dotter i en barnvagn, och lämnade sedan babyn på tågrälsen bara minuter innan nästa tåg anlände. Katherine brukade sova med sin kniv gjord av ben, och den siste mannen i hennes liv, John Charles Thoma Price, blev ett offer för denna fascination. Hon knivhögg honom 37 gånger i ryggen och bröstet, där flera stick gick rakt igenom flera av hans vitala organ. Hon skinnflådde honom sedan och hängde "kostymen" i sin klädkammare. Hon styckade sen hans kropp, kokade med huvudet i en soppa, tillagade hans skinkor och serverade "måltiden" till hans egna barn.


2. Joseph Mengele

 

Rent allmänt mer känd som "Ängeln av Död", var Joseph läkare och ansvarade för att plocka ut och skicka judar till Hitlers koncentrationsläger Auschwitz. Han bedrev många experiment, de mesta kända gällande tvillingar. För att se om den mänskliga kroppen kunde manipuleras, studerade han de genetiska skillnaderna hos tvillingar. Alltmedan experimentet fortskred, begick han olika slags barbariska handlingar som att hälla kemikalier i barnens ögon för att se om detta skulle ändra deras ögonfärg, tvinga föräldrar att döda sina egna barn och att försöka byta kön på barnen. En gång sydde Mengele ihop ett tvillingpar för att se om de då skulle växa ihop. Han torterade människor och slog gärna ihjäl fångarna i lägret.

 

3. Gaius Caesar

 

Medlem av "The Julio- Claudian dynasty", romersk kejsare. Gaius var mer känd som Caligula och hans hunger efter sexuella äventyr var enorm. En inflammation i hjärnan ledde till att han dessutom trodde sig vara Gud. För honom var mord en kul aktivitet. Fler än 150 000 djur slaktades för hans nöjes skull. Han beordrade också att flertalet människor skulle mördas och gjorde det obligatoriskt för offrens familjer att bevittna morden. Caligula var psykotisk och tyckte om att tugga på sina offers testiklar. Han hade sexuella relationer med många kvinnor, inklusive sina egna systrar. Han tvingade män att skicka sina fruar till honom, för sexuell njutning. Han lät även flertalet människor svälta ihjäl.

 

4. Tracey Wigginton

 

Även känd som den "lesbiska vampyrmöradern", är Wiggington en självutnämnd "mänsklig vampyr". Hon hade en omättlig törst efter blod, och hon berättade i rätten att hon levde på blod från grisar och kor som hon fick från sin lokala slaktare. Hennes mest kallblodiga mord var det på en man vid namn Edward Baldock, som hon, hennes älskarinna och ett par av deras vänner lurade in i en bil genom att lova honom sexuella njtning, när han var full. Traceys vänner säger att de dödade mannen så att hon sen drack hans blod. Wiggington högg mannen i ryggen och nacken så många gånger att han näst intill var söndersliten. Hon drack sen hans blod medan det sprutade ur hans kropp. Wiggingtons älskarinna sa i rätten att hon ofta skar sig i handlederna så att Tracey kunde dricka hennes blod.

 

5. Elizabeth Bathory

 

Ännu en blodgalen kvinna, 650 unga kvinnor påstås ha mördats under hennes regeringstid. Bathory slog, genomborrade, dödade och tömde sina offer på blod. Sen tog hon ett bad i deras blod eftersom det, enligt henne, gjorde hennes hud mjuk och len samt fick henne att se yngre ut. Några av hennes mest horribla gärningar var att hon brände sina tjänares ansikten med ett strykjärn när hon tyckte att de inte riktigt uppfyllde hennes krav. Hon frös unga kvinnor till döds genom att klä av dem utomhus mitt i vintern och sen hälla iskallt vatten över dem. Dessutom genomborrade hon sina offer med nålar, bet loss köttstycken från dem, bita dem i ansiktet, händerna och könsorganet. Hon tvingade vissa av offren att äta sitt eget kött, och hon tros även ha ätit upp några av sina tjänare.

 

6. Ivan (den förskräcklige)

 

Kejsare i Ryssland från 1533 till 1584. Ivan har blivit kallad den mest ondskefulle mannen i historien. Han var aggressiv redan som barn, han gillade att slå, tortera och mörda både djur och människor. Han beordrade många mord på barn och tvingade dess föräldrar att se på medan morden ägde rum. Han var väldigt brutal och han ströp och halshögg ofta sina offer, han petade ut deras ögon, knivhögg dem, hängde dem och/eller begravde dem levande. Han använde kniptänger för att dra ut offrens revben medan de fortfarande levde. Vissa av offren kokade, stekte eller friterade han levande, och han mördade även sin egen son.

 

7. Saloth Sar

 

Mer allmänt känd som Pol Pot. Premiärminister i Cambodia mellan 1976 och 1979. Han är den ende kände mannen i världen som har beordrat ett folkmord på ett helt land, där omkring tre miljoner cambodianer dödades. Han och hans grupp, Khmer Rouge, tog på sig att bringa civilisation till Cambodia. De skjöt ner i stort sett alla skolor och beordrade alla, oavsett ålder, kön, tillstånd o.s.v att arbeta på regniga fält. Där arbetade de i vatten upp till nacken, vilket fick deras händer och fötter att svullna upp och blöda. Människorna hade ingen rätt att äta, eller att försöka hitta något att äta. De blev piskade och slagna till döds. Pol Pot såg till att otalet barn dödades, många av dem genom att han ryckte bort deras lemmar från kroppen. Fångarna tvingades att dricka människourin. Han sparade skallarna efter sina offer, och deras liv hade inget som helst värde för honom.

 

8. Vlad Dracula.

 

Även känd som "Dracula Genomborraren". Hans favoritmetod när det gällde att tortera människor var att med genomborrning. Han band sina offer och sen genomborrade han dem genom en kroppsöppning. Många gånger genomborrade han offrets rumpa. Han körde in en trubbig stav i analen på offret, och fortsatte trycka och pressa in staven tills den dök upp i offrets mun. Detta skadade många inre organ och offren: kvinnor, män och även bebisar led svårt i flera timmar, ibland till och med i flera dagar innan de slutligen blödde till döds. Vlad använde trubbiga stavar, eftersom om de vore spetsiga skulle offren dö fortare. Han mördade även sin egen fru.

 

 

 

 

Av fearanddream - 18 maj 2014 18:21

               

 

         

 

     

   

Av fearanddream - 18 maj 2014 09:23

KVINNANS EROGENA ZONER


 

1. Hårbotten.

Har du någonsin funderat varför kvinnor älskar att få håret tvättat och tillbringar timmar hos frisören? Massera hennes hårbotten och riv lätt med fingertopparna. Det frigör endorfiner som är lustframkallande hormoner.


2. Örsnibbarna.

Bit försiktigt i örsnibben. De flesta kvinnor tycker det är obehagligt med en tungkyss djupt in i örat om de inte är ordentligt uppvärmda. Det kan dock fungera bra senare.


3. Halsen.

Här gäller det också att gå försiktigt fram, framförallt på halsen, eftersom beröring där lätt gränsar till strypgrepp. Omvänt är dessa smekningar mycket intima. Låt fingrarna röra sig från undersidan av hennes käke ner till nyckelbenet. Kyss sedan långsamt och omsorgsfullt överallt på halsen.


4. Underarmarna.

Underarmarna är proppade med nervändar. Dessutom har de den fördelen att du kan påbörja förspelet redan i bussen, när ni är på väg hem utan risk att bli arresterad. Gör små cirkelrörelser med fingertopparna från handflatan ända upp till armbågen. Se upp så att du inte kittlas.


5. Naveln.

I gamla filmer var naveln alltid täckt eftersom den ansågs vara en pendang till slidan och därmed alltför vulgär att visa. Att det faktiskt ligger något i det kan du förvissa dig om med fingrarna eller tungan.


 

6. Ryggraden.

Ryggraden är en av kroppens sexuella motorvägar.

Använd tungan och arbeta dig hela vägen från nacken ner till skinkorna. Stanna upp och andas på ett område du tidigare fuktat. Kontrasten mellan den varma tungan och den kalla utandningen skapar en sexuell dynamik. Extra effektfullt blir det om du precis druckit lite vin eftersom alkohol avdunstar snabbare varvid kontrasten blir större.


7. Knävecken.

Knävecken är kanske det mest förbisedda sexuella området. Knävecken består av tunn, fuktig och mjuk hud som nästan ber om att bli smekt. Se till att hennes ben är helt utsträckta när du gör det.


8. Hälsenorna.

Ett mycket känsligt ställe som är aktuellt först lite senare under förspelet. Smek henne från hälen och på båda sidor av hälsenan upp till vaderna.


9. Tårna.

Börja med att smeka hennes tår. Ta dem därefter i munnen och slicka dem - en åt gången eller flera samtidigt. För säkerhets skull kan du ju börja med att ge henne ett fotbad. Det är för den delen en mycket erotisk aktivitet i sig själv.


10. Mobiltelefonen.

Tala in ett meddelande på hennes telefonsvarare eller SMS (Sex Massage Signal). För kvinnor spelar sexuella förväntningar en stor roll. Det handlar inte om att vara porrig - utan om några söta och snälla ord.



MANNENS EROGENA ZONER


 

1. Nacken.

Ett perfekt ställe att inleda förspelet. Hon smeker dig ömt och länge.


2. Axlarna.

Genom att kyssa och smeka dina axlar visar hon beundran för din manliga fysik. Hon kan också låta händerna fortsätta ner på bröstet och in i armhålan.


3. Bröstvårtorna.

Det har alltid varit något av en gåta varför vi män har bröstvårtor. Om inte annat så gör de er väldigt upphetsade. Hon skall kyssa, slicka och nafsa på själva vårtan och området kring den.


4. Magen.

Vägen till mannens hjärta går via magen brukar man ofta säga. Men magens utsida fungerar också. Det är ganska läckert om hon lägger sig på dig och långsamt låter sitt könshår nudda din mage. Tekniken fungerar även på andra ställen på kroppen.


5. Händerna.

Många kvinnor pekar ut händerna som det sexigaste hos en man. Hon placerar tummen i din handflata och låter de övriga fingrarna cirkla på ovansidan av handen. En oemotståndlig detalj är, när hon tar ett finger i munnen och sakta suger det ända in.


 

6. Skinkorna.

Det är bäst om hon masserar skinkorna lugnt och behärskat utan att vara alltför hårdhänt - i varje fall inledningsvis.


7. Bakom pungen.

Den lilla biten hud mellan pungen och ändtarmsöppningen är ett av de känsligaste ställena på manskroppen. Inom österländsk sexuell filosofi betraktas stället som en port där den sexuella energin strömmar in och ut. Det har säkert något att göra med att prostatan finns alldeles innanför och den är faktiskt den manliga motsvarigheten till klitoris. Området är extremt känsligt, så det gäller att gå försiktigt tillväga.


8. Insidan av låren.

Låt henne inleda med en mycket försiktig smekning som sakta byggs upp till kraftigare tag tills hon får ett ordentligt grepp om dina lårmuskler. Dessa muskler är särskilt mottagliga för sexuell beröring eftersom de har kontakt med nerverna i underlivet via fästena i ljumsken. Hon kan massera dig oavsett om du ligger på mage eller rygg.


9. Håren på kroppen.

Det känns skönt att bli struken ömt och kärleksfullt av en varm kvinnohand, oavsett om det är på bröstet, benen eller underarmarna. Inte peta, bara smeka. Det gör inget om det tar lång tid. Och tjejer - kom ihåg att stryka honom medhårs!


10. Intresse.

En kvinna som engagerar sig i dina intressen är oemotståndlig. Oavsett om det är bilar, datorer eller maratonlopp du brinner för, är det roligt om hon tar det på allvar och frågar om det. Män älskar att berätta om sina saker.

Av fearanddream - 17 maj 2014 20:48

                                       

Av fearanddream - 17 maj 2014 12:17






På kort sikt


 

1. Sluddrigt tal

Exempel: "Schka vvvvv...vi g...å hem till mig och ä...älschka med varan...dra...?"



2. Dåsighet.

Risken för att somna eller totaldäcka i det här tillståndet är relativt stor.



3. Kräkning.

Har du tur hinner du fram till toastolen innan, men många gånger kommer det så pass plötsligt att det lika gärna kan komma på golvet, på dig själv eller någon annan.



4. Diarré.

Festen är i full gång och humöret är på topp. Då händer det... din mage knyter sig och du får i panik rusa på toa där du, bokstavligt talat, spenderar resten av kvällen med att pissa med arslet.



5. Upprörd mage.

Det kan vara lite vad som helst, allt från magkatarr till allmänt orolig mage.


 

6. Huvudvärk.

Den berömda baksmällan, som kan vara riktigt jobbig!


7. Andningssvårigheter.

Svårt att andas, hyperventilation med mera.


8. Förvrängd syn och hörsel.

Hallucinationer kan förekomma.


9. Försämrad bedömning.

Det kan gälla lite allt möjligt. Exempelvis: avståndsbedömningar, eller att bedöma farliga situationer som ofarliga.


10. Försämrad koordination.

Man kan vingla fram, snubbla, ramla...


11. Medvetslöshet.

Det är inte ett dugg kul att vakna upp nykter och bakfull på ett sjukhus nästa dag (om man öht vaknar igen)


 

12. Anemi.

Förlust av röda blodkroppar.


13. Koma.

Ett allvarligt tillstånd!!


14. Blackouts.

Minnesluckor, där man upplever att man inte kan minnas vad som hände under tiden man drack.



På lång sikt

 


1. Oavsiktliga skador

som kan uppkomma om man exempelvis krockar med bilen, faller, bränner sig eller drunknar.


2. Avsiktliga skador

som att skada sig i samband med handeldvapen på något sätt, sexuella övergrepp, våld i hemmet.


3. Ökad risk för arbetsskador

och att produktiviteten avtar allt mer.


4. Ökad risk för familjeproblem

och splittrade relationer.


5. Alkoholförgiftning

detta kan leda till döden och är ett akut tillstånd.


 

6. Högt blodtryck, stroke

och andra hjärtrelaterade åkommor.


7. Leversjukdom

exempelvis: skrumplever.


8. Skador på nerverna.

Detta kan orsaka på fysiska och prykiska men.


9. Sexuella problem.

Såsom uteblivet stånd, utebliven orgasm med mera.


10. Permanenta skador på hjärnan

som exempelvis påverkar koordinationen och hur vi går.


11. Brist på vitamin B1

vilket kan leda till en rubbning som karakteriseras av minnesrubbningar, apati och förvirring.


 

12. Ulcus

En allvarlig sårnad som kan förekomma lite var som helst på kroppen. Jag hittade betydligt värre bilder på detta tillstånd än den ovan. Bilden jag valde att ha med här är en av de lindrigare. Jag kräktes nästan rakt ut när jag såg stora variga gropar i folks kroppar.


13. Magkatarr

inflammation av magmun och magsäcken väggar.


14. Undernäring

och näringsbrist.


15. Cancer

i mun och strupe.



 

 

Av fearanddream - 16 maj 2014 15:34

 

 

 

                   

Av fearanddream - 16 maj 2014 08:50

1. Hetty Green (1834 - 1916)

   

Hetty Green var en excentrisk snåljåp som blev känd som "Häxan på Wall Street". Tack vare sin skarpsinnighet gällande att göra lönsamma affärer samlade hon på sig en så pass stor förmögenhet att hon blev den rikaste kvinnan i hela världen. Hon förvarade sina pengar i kraftiga resväskor för att på så vis slippa betala skatt för dem. När hennes son blev sjuk, förklädde hon sig och tog med honom till ett välgörenhetssjukhus för att slippa betala för vården till sonen. När sjukvårdarna dock insåg vem hon egentligen var bestämde hon sig för att på egen hand se till att sonen blev frisk. Tyvärr blev han inte frisk, och tvingades få sitt ena ben amputerat. Hon bar alltid samma svarta klänning, och hon använde samma underkläder ända tills de blev så trasiga att hon blev tvungen att köpa nya. Hon flyttade hela tiden fram och tillbaka mellan New York och New Jersey för att unvika skattmasen.


2. William Archibald Spooner (1844 - 1930)

   

William Archibald Spooner är för alltid låst till historien på grund av det språkvetenskapliga fenomenet känt som "Spoonerism" som är uppkallat efter honom. En spoonerism innehåller en, ibland omedveten (ibland medveten), omkastning av bokstäver, ord eller vokaler i en mening - exempelvis: "Gå och da en tusch" (med betydelsen: "Gå och ta en dusch"). Spooner var professor på Oxford och blev vida känd. Vissa gick på hans föreläsningar enbart för att se om han själv skulle göra något misstag. Han tyckte inte om den stora publicitet han fick i tidningar och dylikt, men när han närmade sig döden mjuknade han en aning och gav några intervjuer.


3. Simeon Ellerton (1702 - 1799)

   

Simeon Ellerton var en fitnessfanatiker. Eftersom han älskade att promenera långa sträckor, blev han ofta anställd för att utföra diverse ärenden eller som kurir för den lokala befolkningen. På hans många täta resor samlade han ihop sten från vägkanter och bar dem på sitt huvud. Syftet var att samla ihop så mycket sten att han kunde bygga ett eget hus av dem. Slutligen hade han tillräckligt med sten för att bygga en stuga åt sig själv. Efter att ha spenderat många, många år med att bära sten på huvudet kände han sig obekväm med att inte känna dess tyngd, så för resten av sitt liv bar han omkring en påse med sten på huvudet.


4. John Christie (1882 - 1962)

   

John Christie och hans fru är mest kända för att ha startat Glyndeborne Opera Festivalen, men John var också en känd brittisk excentriker. Om han blev för varm löste han det genom att kapa av ärmarna på sin kavaj, vilken han ofta bar med tennisskor till. Han ägde 180 näsdukar, 110 skjortor och flög trots sin rikedom, alltid i tredje klass. Ett tag bar han enbart Lederhosen (se bild th ovan), och 1933 krävde han att alla som besökte operahuset gjorde det samma.


5. Oscar Wilde (1854 - 1900)

   

Oscar Wilde är den mest välkände personen på den här listan. Under en tid av moralisk konservatism, lyckades Wilde överleva sin ungdom iklädd översvallande, praktfull klädsel som utsrålade excentriskhet, tack vara hans bedårande klokhet och slagfärdighet. När han studerade på Oxford gick han ibland med en hummer i koppel. Hans rum var dekorerat med ljusblått porslin, solrosor och fjädrar från påfågel. Han var raka motsatsen mot vad Viktorianska England förväntade sig att en man skulle vara, och han stoltserade med det för allt vad han var värd.


6. Sir George Sitwell (1860 - 1943)

   

Sir George Sitwell var en väldigt bisarr man på många sätt. Han var en entusiastisk trädgårdsmästare och, irriterad av getingarna i hans trädgård, uppfann han en pistol att skjuta dem med. Efter att ha flyttat till Italien för att undvika att betala skatt i Storbritannien, vägrade han att betala sin nya frus skulder, vilket reulterade i att hon satt i fängelse i tre månader. Han var en så pass ivrig läsare och samlare av böcker att han hade inte mindre än sju bibliotek i sitt hem. Det mest bisarra med denna man var dock att han lät schablonmåla sina kor i blått och vitt med mönster av kinesiska videträd. Detta för att korna skulle se bättre ut.


7. Gerald Tyrwhitt - Wilson (1883 - 1950)

   

Kanske mer känd som Lord Bernes, fick Gerald Tyrwhitt - Wilson en märklig start i livet med en superreligiös mormor och en mor med extrema fördomar. När han var nio år skickades han iväg till en internatskola där han inledde ett förhållande med en äldre pojke. Förhållandet tog slut när Wilson kräktes på sin pojkvän. Som vuxen blev han en ganska bra kompositör och författare - och en extremt excentrisk man. Han lär färga duvorna i hans ståtliga hem i en uppsjö av färger. Han hade också en giraff som husdjur, och med denne drack Wilson regelbundet sitt eftermiddagste.


8. William Buckland (1784 - 1856)

   

William Buckland är känd av två anledningar: Han var den första mannen att skriva en hel redogörelse av ett fossil, och han var otroligt excebtrisk när det kom till djur och mat. Bucklands intresse för naturhistoria resulterade i att hans hus blev något i stil med ett zoo. Han fyllde det med djur av alla arter, och åt sen upp dem. Han sa att han hade ätit sig igenom varje djurart som fanns. De djur han sa smakade värst var spyflugor och mullvad. Han serverade även detta till sina gäster.


9. Francis Egerton (1756 - 1823)

   

Francis Egerton blev känd för sina ovanliga middagsbjudningar till vilka han enbart bköd in hundar. Alla inbjudna hundar kläddes i de mest moderiktiga kläder - inklusive skor. En annan av denne mans excentriska sidor var på vilket sätt han mätte tid. Han använde bara ett par skor en enda dag, sen köpte han nya. De använda radade han upp för att på så vis hålla koll på hur många dagar som hade passerat. Han hade duvor som han klippte av vingarna på bara för att han skulle kunna prickskjuta på dem trots sin dåliga syn.


10. Jemmy Hirst (1738 - 1829)

   

Jemmy Hirst var en mycket excentrisk man som hade en passion för jakt. Han tränade sin tjur och red sen på denne när han var ute och jagade. Istället för jakthundar, använde han grisar som han tränade upp till att bli som jakthundar.


Av fearanddream - 15 maj 2014 21:28

                   

Presentation


On board!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards