Alla inlägg den 19 maj 2014

Av fearanddream - 19 maj 2014 21:15

                           

Av fearanddream - 19 maj 2014 08:04

1. Katherine Mary Knight

 

Knight är känd för att ha älskat att "skära och tärna" män. Hon närapå mördade sin förste make genom att krossa hans käke och nästan strypa honom den första natten efter att de gifte sig. Hon kastade runt sin nyfödda dotter i en barnvagn, och lämnade sedan babyn på tågrälsen bara minuter innan nästa tåg anlände. Katherine brukade sova med sin kniv gjord av ben, och den siste mannen i hennes liv, John Charles Thoma Price, blev ett offer för denna fascination. Hon knivhögg honom 37 gånger i ryggen och bröstet, där flera stick gick rakt igenom flera av hans vitala organ. Hon skinnflådde honom sedan och hängde "kostymen" i sin klädkammare. Hon styckade sen hans kropp, kokade med huvudet i en soppa, tillagade hans skinkor och serverade "måltiden" till hans egna barn.


2. Joseph Mengele

 

Rent allmänt mer känd som "Ängeln av Död", var Joseph läkare och ansvarade för att plocka ut och skicka judar till Hitlers koncentrationsläger Auschwitz. Han bedrev många experiment, de mesta kända gällande tvillingar. För att se om den mänskliga kroppen kunde manipuleras, studerade han de genetiska skillnaderna hos tvillingar. Alltmedan experimentet fortskred, begick han olika slags barbariska handlingar som att hälla kemikalier i barnens ögon för att se om detta skulle ändra deras ögonfärg, tvinga föräldrar att döda sina egna barn och att försöka byta kön på barnen. En gång sydde Mengele ihop ett tvillingpar för att se om de då skulle växa ihop. Han torterade människor och slog gärna ihjäl fångarna i lägret.

 

3. Gaius Caesar

 

Medlem av "The Julio- Claudian dynasty", romersk kejsare. Gaius var mer känd som Caligula och hans hunger efter sexuella äventyr var enorm. En inflammation i hjärnan ledde till att han dessutom trodde sig vara Gud. För honom var mord en kul aktivitet. Fler än 150 000 djur slaktades för hans nöjes skull. Han beordrade också att flertalet människor skulle mördas och gjorde det obligatoriskt för offrens familjer att bevittna morden. Caligula var psykotisk och tyckte om att tugga på sina offers testiklar. Han hade sexuella relationer med många kvinnor, inklusive sina egna systrar. Han tvingade män att skicka sina fruar till honom, för sexuell njutning. Han lät även flertalet människor svälta ihjäl.

 

4. Tracey Wigginton

 

Även känd som den "lesbiska vampyrmöradern", är Wiggington en självutnämnd "mänsklig vampyr". Hon hade en omättlig törst efter blod, och hon berättade i rätten att hon levde på blod från grisar och kor som hon fick från sin lokala slaktare. Hennes mest kallblodiga mord var det på en man vid namn Edward Baldock, som hon, hennes älskarinna och ett par av deras vänner lurade in i en bil genom att lova honom sexuella njtning, när han var full. Traceys vänner säger att de dödade mannen så att hon sen drack hans blod. Wiggington högg mannen i ryggen och nacken så många gånger att han näst intill var söndersliten. Hon drack sen hans blod medan det sprutade ur hans kropp. Wiggingtons älskarinna sa i rätten att hon ofta skar sig i handlederna så att Tracey kunde dricka hennes blod.

 

5. Elizabeth Bathory

 

Ännu en blodgalen kvinna, 650 unga kvinnor påstås ha mördats under hennes regeringstid. Bathory slog, genomborrade, dödade och tömde sina offer på blod. Sen tog hon ett bad i deras blod eftersom det, enligt henne, gjorde hennes hud mjuk och len samt fick henne att se yngre ut. Några av hennes mest horribla gärningar var att hon brände sina tjänares ansikten med ett strykjärn när hon tyckte att de inte riktigt uppfyllde hennes krav. Hon frös unga kvinnor till döds genom att klä av dem utomhus mitt i vintern och sen hälla iskallt vatten över dem. Dessutom genomborrade hon sina offer med nålar, bet loss köttstycken från dem, bita dem i ansiktet, händerna och könsorganet. Hon tvingade vissa av offren att äta sitt eget kött, och hon tros även ha ätit upp några av sina tjänare.

 

6. Ivan (den förskräcklige)

 

Kejsare i Ryssland från 1533 till 1584. Ivan har blivit kallad den mest ondskefulle mannen i historien. Han var aggressiv redan som barn, han gillade att slå, tortera och mörda både djur och människor. Han beordrade många mord på barn och tvingade dess föräldrar att se på medan morden ägde rum. Han var väldigt brutal och han ströp och halshögg ofta sina offer, han petade ut deras ögon, knivhögg dem, hängde dem och/eller begravde dem levande. Han använde kniptänger för att dra ut offrens revben medan de fortfarande levde. Vissa av offren kokade, stekte eller friterade han levande, och han mördade även sin egen son.

 

7. Saloth Sar

 

Mer allmänt känd som Pol Pot. Premiärminister i Cambodia mellan 1976 och 1979. Han är den ende kände mannen i världen som har beordrat ett folkmord på ett helt land, där omkring tre miljoner cambodianer dödades. Han och hans grupp, Khmer Rouge, tog på sig att bringa civilisation till Cambodia. De skjöt ner i stort sett alla skolor och beordrade alla, oavsett ålder, kön, tillstånd o.s.v att arbeta på regniga fält. Där arbetade de i vatten upp till nacken, vilket fick deras händer och fötter att svullna upp och blöda. Människorna hade ingen rätt att äta, eller att försöka hitta något att äta. De blev piskade och slagna till döds. Pol Pot såg till att otalet barn dödades, många av dem genom att han ryckte bort deras lemmar från kroppen. Fångarna tvingades att dricka människourin. Han sparade skallarna efter sina offer, och deras liv hade inget som helst värde för honom.

 

8. Vlad Dracula.

 

Även känd som "Dracula Genomborraren". Hans favoritmetod när det gällde att tortera människor var att med genomborrning. Han band sina offer och sen genomborrade han dem genom en kroppsöppning. Många gånger genomborrade han offrets rumpa. Han körde in en trubbig stav i analen på offret, och fortsatte trycka och pressa in staven tills den dök upp i offrets mun. Detta skadade många inre organ och offren: kvinnor, män och även bebisar led svårt i flera timmar, ibland till och med i flera dagar innan de slutligen blödde till döds. Vlad använde trubbiga stavar, eftersom om de vore spetsiga skulle offren dö fortare. Han mördade även sin egen fru.

 

 

 

 

Presentation


On board!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards