Alla inlägg den 4 augusti 2014

Av fearanddream - 4 augusti 2014 22:44

The photos in this inset are photographed by Roman Sakovich, Real photos of real people before and after drugs.


                   

Av fearanddream - 4 augusti 2014 18:36

 

1. Medvetenhet.

Innan du kan börja överkomma rädsla, behöver du veta att dina rädslor skapar kaos i ditt liv och förstör mycket för dig. Det är lätt att bli så bunden vid sina egna tankar och känslor, att du tror att de är det enda som existerar, vilket inte kan komma längre från sanningen.

http://www.wakeupcloud.com/3/


2. Identifiera.

Var specifik gällande vad det är du är rädd för. Titta närmare på bilderna du har i huvudet gällande din situation. Vad är det som händer i dina bilder? Vad är du på riktigt och egentligen rädd för? Bli en observatör av ditt innersta väsen.


3. Nyfikenhet.

Nyfikenhet kommer inte orsaka dig någon skada när du undersöker dina rädslor. Var nyfiken gällande vad det är som framkallar dina rädslor, vart känns rädslan, och hur reagerar du på den? Åter igen, observera vad som pågår.


4. Nuet.

Vad saknar du / har du brist på i livet JUST NU? När du placerar dig själv i nuet, inser du att allt är som det är. Vi människor har en naturlig fallenhet att acceptera hur saker och ting är. Att vara i nuet kan vara så enkelt som att vara medveten om din egen andning och kropp.

http://www.bokus.com/bok/9789127121577/lev-i-nuet-lar-av-stunden-100-lektioner-i-mindfulness/

 

 

5. EFT.

EFT är en förkortning och står för Emotional Freedom Techniques. Du använder dina fingertoppar för att knacka lätt på meridiana punkter på din kropp samtidigt som du tänker på en av dina rädslor. Då lindras rädslan och i många fall försvinner rädslan helt. Enkelt, och extremt effektivt!

http://www.eftuniverse.com/

 

6. Sedonametoden.

En annan enkel metod för att besegra rädslan är den så kallade Sedonametoden. Den går ut på att du ska besvara några få enkla frågor medan du fokuserar på din rädsla. Detta är så enkelt att många avfärdar metoden. Faktum är att metoden är oerhört effektiv.

http://www.sedona.com/Home.asp

 

7. The Work.

The Work är min personliga favoritmetod. Den påminner om Sedonametoden, då även The Work delvis går ut på att besvara frågor. Om du ska följa något på den här listan, så följ denna metod, den kommer rocka fett!

http://www.thework.com/index.php

 

8. Hypnos.

Med hjälp av hypnos kan rätt sorts tankar programmeras in i ditt medvetande och eliminera negativa föreställningar. Hypnos fungerar inte för alla, men det kan vara rätt för just dig.

 

 

 

 

 


  


Presentation


On board!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards