Alla inlägg under maj 2014

Av fearanddream - 15 maj 2014 08:59

1. Just hang in there

 

Detta är historien om en man med en "gör det själv attityd"och som hoppades kunna lindra sin hustrus nacksmärta (vi snackar inte vanlig massage). Istället för att ta sin älskade till en läkare eller kiropraktor tänkte han att han skulle sträcka ut hennes nacke på egen hand. Man kan tro att han tänkte göra det med sina händer, men NEJ, eftersom han var en väldigt händig man bestämde han sig för att bygga en anordning av rep och trä för att utföra denna uppgift. Eftersom han var en ridderlig man testade han anordningen innan han skulle testa den på sin fru. Och resultatet blev, som du nog redan har listat ut, att han råkade hänga sig själv.


2. Hats off

 

Det sker inte många berg - och -dalbaneolyckor, och det sker ännu färre olyckor med personer som är utanför Berg - och dalbanan. Detta är historien om en kille som tappade sin hatt (och uppenbarligen även sitt sunda förnuft) när han åkte Berg - och dalbana. Eftersom denna hatt var honom så kär bestämde han sig för att ta tillbaka den. Han gav sig av till under berg- och dalbanan och struntade i alla varningsskyltar. Han klättrade upp på två staket och fick tillbaka sin hatt, men en passagerares fot sparkade honom i nacken och detta sände honom till den eviga sömnen.


3. Shove it up your ass

 

Detta är en klassisk kärlekshistoria, skulle man kunna säga, vissa skulle nog kalla det för en cliché; de möttes, de kysstes, de blev förälskade, de gifte sig, hon dödade honom med en vibrator i hans arsle... vänta... VAD?!  Tro dina ögon, kära läsare, denna man dödades av sin fru under en - vad som enbart kan beskrivas som - spicy night of sex, när hon pressade in en hel 30 cm lång vibrator i röven på sin man. Vibratorn fick flera organ att brista och orsakde en så pass allvarlig blödning att mannen dog.


4. The real 3D

 

Tre personer dödades av två barn när de passerade ett hotell. Den 7- - pojken och hans lillasyster lämnades obevakade på ett hotellrum på 27:e våningen medan deras föräldrar gick till spelrummet och spelade. Uttråkade till döds, tyckte barnen att det kunde vara kul att "mosa de myrliknande sakerna på trottoaren nedanför hotellet". De började med att slänga ut frukt, men gick snart vidare till att även kasta ut möbler och även en TV.


5. The Backup Bullet

 

Två vänner var ute på kvällen och fiskade grodor. När de skulle åka hem gick en säkring till billyktorna sönder. Eftersom de inte hade en extra säkring föreslog den ena mannen att de skulle ersätta anordningen med en kula från en .22 - kalibrig pistol, eftersom den hade ungefär samma storlek som säkringen. Detta fungerade fint under de första 3 milen, då kulan överhettade och exploderade, och grävde sig in i den ena testikeln på föraren. Han körde in i ett träd, vilket orsakade både hans egen och kompisens död.


6. Employee of the Decade

 

Du har inte hört talas om sann hängivenhet förrän du läst den här historien. Om du letar efter lojalitet och entusiasm så är den här killen det perfekta exemplet. Jag tänker mig att du kanske föreställer dig att den här killen är en soldat eller brandman, eftersom han förlorade livet när han jobbade. Nåja, nej. Den här killen är fönsterglasförsäljare. För att kunna slutföra en affär, vill han bevisa för kunderna att just det fönsterglas han säljer tål vilken kraft som helst. Så han sprang mot fönstret och hoppade mot det med axeln först. Det gick inte riktigt som han hade tänkt sig eftersom glaset splittrades och han föll ner mot trottaren... från 21:a våningen. Han hade i alla fall en liten stund på sig innan han slog ihjäl sig att hinna tänka: "Fan, det där glaset var inte så bra trots allt."


7. A Hamster is a Pain in the Ass

 

Just den här händelsen passar egentligen här, eftersom ingen av personerna dog. Men med tanke på den IQ dessa personer troligtvis har, så vet vi att nästa sak de tar sig för kommer få dem att hamna på den här listan, då med döda medverkande.

Det här är historien om ett gaypar som vill hotta upp sexlivet genom att föra in ett rör i anus på den ene och låta en hamster åka rutschkana där i. När den förargade gnagaren väl var inuti röven vägrade den gå ut därifrån. Så dessa briljanta män kom på den lysande idén att använda en tändare för att försöka locka ut hamstern. Eldslågan antände en luftficka i tarmarna, vilket ledde till att hamstern sköts ut ur hans rumpa som en kanonkula, vilket i sin tur orsakade andra gradens brännskador på hjärnan bakom det hela och första samt andra gradens brännskador på den mänskliga kanonen. Hamstern överlevde, det gjorde dock inte de båda männen.


8. Modern Russian Roulette

 

När det gäller vanlig rysk roulette, handlar det om att sätta en kula i pistolen, varpå man sätter pistolen mot huvudet och trycker av, man har en chans på sex att råka skjuta sig själv. När det gäller snubben i den här historien var det intr riktigt så. Istället satte han i fyra kulor, och chansen att överleva var minimal. Fylld av övermod satte han pistolen mot huvudet, tryckte av och sköjt ihjäl sig själv.


9. A Shitty Death

 

Om du håller på att äta just nu, så föreslår jag att du hoppar över den här. Denna historia handlar om en man som arbetade på zoo och skötte om en elefant med matsmältningsproblem. Elefanten hade så ont att skötaren bestämde sig för att ge den laxerande medel; han gav elefanten väldigt mycket laxermedel. Efter detta skulle skötaren gå därifrån och tog vägen bakom elefanten. När han passerade elefantens anus släpper denne ut en virvelvind av smittsam gas, vilket ledde till att skötaren kvävdes och medan mannen stod kvar bajsade elefanten ut 120 kg bajs, vilket orsakade att mannen drunknade.


10. Fetch

 

Detta är historien om en kille som ville åka och fiska på en frusen sjö. Eftersom livet inte är en tecknad film kan man inte göra en perfekt cirkel i en is med en motorsåg. Den här fiskaren föredrog dock att använda dynamit. Så han tar dynamiten, tänder den och kastar den så långt han bara kan. Låt mig nu introducera: Mannens hund, Kiki. Kiki trodde att husse ville leka, och jagade efter dynamiten och kom strax tillbaks med den... Resten kan du kanske räkna ut...



Av fearanddream - 14 maj 2014 16:00


Det finns en helt unik hemsida med bilder på människor på Walmart, den ökända lågprisvaruhuskedjan i USA. Säga vad man vill, men det finns en hel del udda personer där... minst sagt. Kolla in bilderna nedam!

 

 

The Haircuts

                 

 

The Vehicles

                             

 

The boobs

(Can exist both back and front...and head)

                             

 

The Cracks

                                 

 

The Brows

   

 

The Prisoners

           

 

The Pets

               

 

The Bellies

                             

 

The Muffin

           

 

What sex?

                 

 

The Poop- Pee- & Period-pants

           

 

The Hiders

   

 

 

 

 

 

Av fearanddream - 14 maj 2014 09:22

 

1. Ambition.

Framgångsrika ledare rör sig djärvt framåt, reser sig passionerat till nya höjder, röjer en väg för de som följer.

Framgångsrika följare rör sig djärvt längs vägen, gör det mesta av möjligheterna som de tillhandages av ledaren.


2. Tålamod.

Framgångsrika ledare använder tidens gång till sin fördel, röjer en väg för följarna.

Framgångsrika följare är metodiska och lugna, och litar på att ett lugnt tempo kommer ge bättre slutresultat än ett förhastat tillvägagångssätt.


3. Ödmjukhet.

En framgångsrik ledare drivs inte av att alltid ha rätt, utan av äran i att hela teamet tillsammans strävar mot toppen.

Framgångsrika följare är fokuserade på att genomföra de bästa idéerna, oavsett vem som kom på id'en eller vem som får cred för den.


4. Humor.

Framgångsrika ledare tar inte någonting på för stort allvar, speciellt inte sig själva. De är fullt medvetna om att människor behöver en trevlig, sympatisk miljö för att lyckas.

Framgångsrika följare finner glädjen och humorn i varje situation, så att de kan bygga upp kamratskap och lyfta varandra.


5. Vision.

Framgångsrika ledare har möjligheten att kunna förutse framtiden i viss utsträckning, och kan på ett kristallklart sätt artikulera en strategisk plan för att alla ska nå dit.

En framgångsrik följare kan utnyttja olikartade källor för att tolka en vision och bygga en väg till succ'e.


6. Följsamhet.

Framgångsrika ledare vet hur de ska följa regler.

Framgångsrika följare håller sig till reglerna och är kreativ inom riktlinjerna.


7. Tolerans

En framgångsrik ledare inser och accepterar att alla individer är olika och utvecklas bäst när de får välja sitt eget tillvägagångssätt gällande risk och glädje.

Framgångsrika följare inser att även ledare är människor, och tillåter att de inte är perfekta och gör misstag ibland.


8. Mod

Framgångsrika ledare lyser upp en strimma ljus i mörkret och sprider sitt eget ljus, oaktat vetandes att faran osedd väntar runt hörnet.

Framgångsrika följare kommer följa med in i det okända, och kommer fortfarande säga till om man är på väg mot en återvändsgränd.


9. Ansvarsskyldighet

Framgångsrika ledare tar på ansvaret när teamet misslyckas, oavsett var misstaget gjordes eller vem det var som gjorde misstaget.

En framgångsrik följare tar på sig den fulla rätten att stötta sina kollegor, medveten om att teamet inte är bättre än den som utför minst.


10. Tacksamhet.

Framgångsrika ledare visar sin uppskattning högt och ofta för de som förtjänar det.

Framgångsrika följare visar stor uppskattning för de som vågar ta risker och driver teamet framåt.






Av fearanddream - 13 maj 2014 20:10

           

         

                                             

Av fearanddream - 13 maj 2014 14:14

1. The Place Beyond The Pines

 

Medverkande: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Dane DeHaan, Eva Mendes

Regissör: Derek Cianfrance

Release: april 2013 (USA)

Genre: Drama

Filmens längd: 2 h 20 min


Luke försörjer sig som motorcykelstuntman på ett kringresande tivoli. Livet får en ny vändning den dagen han får han veta att han har en liten son med Romina, tjejen han så fegt övergav ett år tidigare.

 Luke bestämmer sig för att ta sitt ansvar och bli en bättre pappa än hans egen var. I ett försök att försörja sin nya familj begår han en rad bankrån där hans skicklighet i att hantera sin motorcykel har avgörande betydelse. När den relativt oerfarne, men ambitiöse polisen Avery Cross kommer i hans väg förändras både deras och deras familjers liv för all framtid.

”The Place Beyond the Pines” är ett episkt och intensivt drama om fäder, söner och synder i det förflutna. Om två män som båda kämpar mot ett arv ingen av dem kan fly ifrån.


2. Riddick

 

Medverkande: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Jordi Mollà

Regissör: David Twohy

Release: september 2013

Genre: Sci - Fi

Filmens längd: 2 h


Nu kommer det sista kapitlet om Riddick, vars historia började 2000 med Pitch Black och fortsatte med Chronicles of Riddick. Vin Diesel gör återigen rollen som den farliga antihjälten Riddick som varje prisjägare i hela galaxen vill ta tillfånga. Han återförenas här med regissören David Twohy som både skrivit och regisserat de två tidigare filmerna. Den ökände Riddick har lämnats kvar på en solskadad planet som tros vara övergiven. Snart upptäcker han att han inte är ensam på planeten...


3. Hunger Games: Catching Fire

 

Medverkande: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson

Regissör: Francis Lawrence

Release: november 2013

Genre: Action, drama

Filmens längd: 2 h 26 min


Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna - och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar - inklusive Gale och Peeta som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla.


4. The wolverine

 

Medverkande: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova

Regissör: James Mangold

Release: juli 2013

Genre: Action

Filmens längd: 2 h 6 min


När han är som mest sårbar är han allra farligast. Wolverine är tillbaka. En avlägsen bekant från förr kallar honom till Japan och där möter han sin värsta fiende. Han hamnar mitt i ett actionspäckat möte med samurajsvärd och en konflikt som tvingar honom att möta sina egna demoner och sin egen odödlighet. Det blir en kamp som kommer att förändra honom för evigt.


5. Oblivion

 

Medverkande: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Melissa Leo

Regissör: Joseph Kosinski

Release: april 2013

Genre: Post - apokalyptisk sci - fi

Filmens längd: 2 h 6 min


Jack Harper (Cruise) är en av de sista robot-reparatörerna som är stationerad på Jorden. Jacks uppdrag, som är en del av en massiv operation för att utvinna viktiga resurser efter årtionden av krig mot ett skrämmande hot kallade ”Scavs”, är nästan fullbordat. En dag raseras Jacks tillvaro plötsligt när han räddar en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Hennes ankomst utlöser en kedja av händelser som tvingar honom att ifrågasätta allt han vet och som lägger mänsklighetens öde i hans händer.


6. Rush

 

Medverkande: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia Wilde, Natalie Dormer

Regissör: Ron Howard

Release: september 2013

Genre: Drama

Filmens längd: 2 him 3 min


Rush skildrar Formel 1’s glamourösa guldålder och den sanna historien om två av världens största rivaler; den karismatiska och våghalsiga playboyen James Hunt och den briljante perfektionisten Niki Lauda. Vi följer de två extraordinära karaktärer, såväl på banan som i deras privatliv. Deras legendariska sammandrabbningar under Grand Prix, där de pressar sig själva till bristningsgränsen, där det inte finns någon genväg till seger och inget utrymme för misstag. Om du gör ett misstag, dör du.

 

7. Ender's game

 

Medverkande: Asa Butterfield, Harrison Ford, Ben Kingsley, Abigail Breslin

Regissör: Gavin Hood

Release: november 2013

Genre: Action

Filmens längd: knappt 2 h

 

I en mörk framtid härjas jorden av en utomjordisk ras som vill förgöra mänskligheten. Ender Wiggin, en tyst pojke med speciella egenskaper, förs tillsammans med andra utvalda barn till en militär rymdstation i omloppsbana runt Jorden. Där ska de testas och tränas till hänsynslösa krigare med syfte att befria Jorden från den utomjordiska invasionen.

 

8. Anchorman: The Legend Continues

 

Medverkande: Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd, David Koechner, Christina Applegate

Regissör: Adam McKay

Release: december 2013

Genre: Komedi

Filmens längd: 1 h 53 min

 

Med 1970-talet bakom sig återvänder San Diegos levande legend och nyhetsankare nummer ett, Ron Burgundy. Nu bor han med familjen i New York men medan det går bra i karriären för hans fru så får han själv sparken. Efter en tid med självömkan och extrajobb får han dock ett genombrott. Han blir erbjuden att ta sig an New Yorks första 24 timmars nyhetskanal och ger sig ut för att samla ihop sina gamla kollegor.
 
9. Fast & Furious 6
 
Medverkande: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez
Regissör: Justin Lin
Release: maj 2013
Genre: Action
Filmens längd: 2 h 10 min
 

Doms och Brians Rio-kupp raserade ett brottsimperium och gjorde dem och deras gäng rika, men de kommer aldrig att kunna åka hem.

Under tiden har Hobbs jagat en brotts-organisation av dödligt skickliga förare genom 12 länder. Deras ledares hänsynslösa andreman visar sig vara Letty, kvinnan Dom älskade och trodde var död. Det enda sättet att stoppa gängets framfart är att överlista dem på gatunivå, så Hobbs ber Dom att samla sitt elit-team i London. Betalningen? Full benådning för dem alla, så att de kan återvända till sina hem och sina familjer igen.


10. World War Z

 

Medverkande: Brad Pitt, Mireille Enos, James Badge Dale, Lucy Aharish

Regissör: Marc Forster

Release: juni 2013

Genre: Action, thriller, skräck

Filmens längd: 2 h 3 min


Hela världen har drabbats av en epidemi, där mystiska infektioner förvandlar människor till våldsamt härjande zombier. FN-tjänstemannen Lane övertalas att göra den livsfarliga resan jorden runt och försöka lösa problemet innan hela mänskligheten går under.


 

Av fearanddream - 12 maj 2014 17:13

                     

Av fearanddream - 12 maj 2014 10:06

1. Gianni Versace.

 

Grundaren av det mest berömda globala modehuset, Gianni Versace, skjöts till döds av Andrew Cunanan, en amerikansk seriemördare, den 15 juli 1997. Versace var på väg hem från en morgonpromenad när han ansattes av mördaren. Cunanan avfyrade två skott - ett i nacken och ett mitt i ansiktet, som dödade honom nästan omedelbart. Senare begick Cunanan självmord genom att använda samma pistol. Vilka hans intentioner var för att mörda Versace, är fortfarande ett mysterium.


2. Benazir Bhutto.

 

En hörnsten av Pakistans politiska industri, Benazir Bhutto, blev lönnmördad den 27 december 2007, i Rawalpindi, Pakistan. Hon talade inför följare av Pakistans Folkparti under ett politiskt möte, när en grupp extremister angrep henne, detonerade en bomb och skjöt rakt mot henne. Hon fördes omedelbart till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda.


3. Mahatma Gandhi.

 

Den största ideologiska ledaren i Indien, Mahatma Gandhi, lönnmördades av Nathuram Vinayak Godse, den 30 januari 1948. En aggressiv aktivist skjöt Gandhi tre gånger med en .38 Beretta Semi automatpistol. Gandhi var på väg till ett bönemöte när han skjöts från flera meters avstånd.


4. John Lennon.

 

Den karismatiske sångaren i The Beatles, John Lennon, blev lönnmördad den 8 december 1980, av Mark David Chapman. Lennon och hans fru Yoko Ono, gick mot huset där de bodde när Chapman avfyrade fem skott i snabb följd mot Lennons rygg. Han fördes i ilfart till sjukhus, där han förklarades död.


5. Indira Gandhi.

 

Hon räknas som en av tidernas mest kraftfulla primärministrar, i hela världen. Indira Gandhi lönnmördades av sina två livvakter den 31 oktober 1984. Förutom att hon blev skjuten av fler än 30 skott, höll hon sig vid liv i fem timmar, men avled till slut av de förfärliga skadorna.


6. Martin Luther King, Jr.

 

Martin Luther King Jr var en enastående ledare för African-American Civil Righs Movement. Den 4 april 1968 lönnmördades han av James Earl Ray. King stod ute på en balkong till ett hotell när han blev skjuten i ansiktet. Han avled under medvetslöshet på sjukhuset.


7. John F. Kennedy.

 

Det var den 22 november 1963, när hela världen förstummades av lönnmordet på den dåtida amerikanska presidenten, John F. Kennedy. Han skjöts till döds av Lee Harvey Oswald, när presidentkortegen passerade genom Texas School Book Depository. Ett skott i ryggen och ett i huvudet.


8. Abraham Lincoln.

 

Året var 1865 då Abraham Lincoln, dåvarande president i USA, lönnmördades.. Det var en framstående amerikansk scenaktör vid namn John Wilkes Booth, som skjöt Lincoln i bakhuvudet. Lincoln vårdades intensivt på sjukhus, men avled dagen därpå av allvarliga skallskador.


9. Archduke Franz Ferdinand.

 

Lönnmrdet på Arcduke Franz Ferdinand från Österrike är den huvudsakliga anledningen till evolutionen gällande första världskriget. Den 28 juni 1914 när Ferdinand och hans fru, Sophie, båda skjöts till döds i sin bil. Den som sköt var en man vid namn Gavrilo Princip.


10. Julius Caesar.

 

Den 15 mars år 44 FK lönnmördades Roms diktator, Julius Caesar, av en grupp medlemmar av senaten. Han knivhöggs fler än 23 gånger och dog nästan omedelbart.

Av fearanddream - 11 maj 2014 18:28


   

 

             

             


Presentation


On board!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards