Alla inlägg den 12 juli 2014

Av fearanddream - 12 juli 2014 22:39

                

             

Av fearanddream - 12 juli 2014 11:06

 

1. Hitta lättare sätt att göra saker på.

Lyft på arslet och ta dig till jobbet (Ja, jag vet att det kommer innebära en enorm ansträning, eftersom du är lat och allt; men nånting måste du göra, så börja med det här). Så, alltså, gå till jobbet, stirra på högen av arbete som du har kvar att göra, och tänk, tänk riktigt hårt (att vara lat innebär inte att du inte är kapabel att tänka) och hitta ett lättare sätt att göra jobbet på. Detta kan vara tröttsamt för dig, men innan du tänker på att sluta tänk på den stunden då du kan gå tillbaka till att vara lat igen väldigt snart och utan att förlora jobbet.


 

2. Reducera dina ansträngningar.

Att vara lat är en välsignelse. Jaha, du undrar varför? Jo, för du sparar en jäkla massa energi genom att inte lägga någon ansträning på sånt som inte är nödvändigt. Om du inte är en lat person, så lyssna nu noga: reducera dina ansträngningar för de tar bara din energi. Så sluta vara aktiv på något sätt och spara på din energi, om inte för dig själv så för vår planets skull (ja, lata personer lyfter sig själva över allt annat).


 

3. Gör mindre.

Ja, detta är en jätteviktig punkt. Skriv ner det nånstans, eller kanske inte. Strunt samma. Du ser, det är så lata personer gör saker. De gör det helt enkelt inte, så enkelt det bara kan bli. De kanske tänker på att göra det (ibland inte ens det) men i slutändan gör de det inte i alla fall. Om du vill vara unik bland dina lata kompisar, ligg då inte bara i soffan som en potatis, utan gå till jobbet. Men gör ingenting mer, så länge det inte absolut måste göras.


 

4. Ge ditt jobb till någon annan.

Japp, du hörde rätt! Ge det till någon annan. Var en storslagen människa (se: att vara lat är att vara underbar). På detta sätt kan du få ditt arbete gjort och ge en annan stackars krake chansen att göra någonting riktigt bra. Detta kommer göra flera personer lyckliga, på en och samma gång.


 

5. Stäng av dig själv från omvärlden.

Håll dig borta från all drama och sociala sammanhang. De är alldeles för överskattade. Det bara suger ut all din energi tills det inte finns någon kvar. Tänk också på hur mycket tid sånt där tar. Tid som du istället skulle kunna lägga på att dregla eller sova eller dagdrömma. Så nästa gång du ens snuddar vid tanken på att kanske socialisera, tänk efter först. Det skulle definitivt en lat person göra.


 

6. Gör saker vid rätt tid, eller gör dem inte alls. Vilket föredrar du?

Vik tvätten så fort du tvättat färdigt, diska direkt efter att du ätit etc. För om du inte gör det i tid kommer allt samlas på hög tills du fullkomligen drunknar i det. Om du gör det i tid, kommer du ha ännu mer tid att lata dig sen.


 

7. Sluta klaga.

Lata människor klagar inte, gnäller eller gråter över småsaker. De borde heller inte göra det. Det tar alldeles för mycket energi att göra det. Lata personer borde helt enkelt bara inte bry sig. De borde vara totalt oengagerade. Ju mindre grinig du är, desto mer lat är du! Så SLUTA klaga och tappa aldrig humöret; du är alldeles för lat för det.


 

8. Överraska dig själv - var spontan.

Den största kvaliteten hos en lat person är att undvika arbete. Så gör det. Dissa inte arbete bara så där. det har aldrig lett till nåt bra för nån. Överraska alla (inklusive dig själv). Kom med någon helt ny, smart och briljant ursäkt. Använd inte gamla klickéer. Kom ihåg att du är unik, så du behöver din egen unika idé. Så, använd din väldigt smarta hjärna för att koka ihop en väldigt smart ursäkt.


 

9. Ignorera världen, sov.

Gör detta när du vara ultimat lat; för sova är som himmelen på jorden. Seriöst, vad kan vara bättre? Om du inte känner för att sova så kan du ändå ignorera omvärlden, förlora dig själv i dina egna tankar, i din egen värld.


 

10. Gör ingenting.

Du kanske inte har tänkt på det, men även din hjärna behöver vila ibland, så låt den göra det. Plus att vissa inte tror att du kan nånting. Utmana dem, visa dem att du kan. Du kan göra ingenting.



  


Presentation


On board!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards